Inglasad balkong!

Mysig, inglasad balkong i fritt läge med härlig kvällssol! Rymligt kök, uppdaterade ytskikt och bevarad fiskbensparkett.

Adolf Andersohnsgatan 3B

525 000 kr
Adolf Andersohnsgatan 3B
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
52 kvm
Månadsavgift:
4 078 kr
Lägenhetsnummer:
95 / 1201
Våning:
3 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1953

Välplanerad tvåa med inglasad balkong i populära och välskötta HSB Brf Staren!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober direkt till höger. Hallen är navet i lägenheten och härifrån når du bostadens samtliga rum. Fint parkettgolv och vita väggar.

Kök

Tilltaget kök i äldre utförande men med uppdaterad kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns plats för matbord och maskinell utrustning i form av spis med ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Fint parkettgolv samt tapetserade väggar.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med bevarad fiskbensparkett och tapetserade väggar. Härifrån når du bostadens mysiga, inglasade balkong med härlig kvällssol och fritt läge!

Sovrum

Bra sovrum med förvaring i garderober. Fint parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum

Badrum från föreningens stamrenovering med våtrumsmatta och kaklade väggar. Utrustat med dusch med duschvägg, wc, handfat med kommod och spegelskåp.

Fakta om bostaden

Pris

525 000 kr, utgångspris

Adress

Adolf Andersohnsgatan 3B, 46237 Vänersborg

Kommun

Vänersborg

Område

Mariero

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

95 / 1201

Antal rum

2 rum och kök

Boarea / Biarea

52 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 3 av 3

Månadsavgift

4 078 kr/mån. Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,5747%

Andel av årsavgiften

0,5747%

Indirekt nettoskuldsättning

59 381 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(19 539 538 - 9 206 990) x 0,005747 = 59 381 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: