HSB Mäklartjänst vägleder dig genom en trygg bostadsaffär

HSB Mäklartjänst vägleder dig genom en trygg bostadsaffär

Välkommen till HSB Mäklartjänst

Välkommen till HSB Mäklartjänst

Vilka är HSB?
Redan år 1923 skapades idén av ett kooperativ som skulle hjälpa människor till fler och bättre bostäder. Kooperativet fick namnet Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnadsförening, som idag är HSB. Idag bedriver HSB planering, finansiering, byggnation och förvaltning av bostäder över hela landet. Sedan starten har HSB byggt upp en stor trygghet inom sin verksamhet och blivit Sveriges ledande boendeaktör, samtidigt som de har behållit sin grundvärdering intakt – att hjälpa människor till fler och bättre bostäder.

Vilka är HSB Mäklartjänst?
Efter HSBs 100 år på bostadsmarknaden har HSB Norra Götaland valt att ta ett steg till i utvecklingen - att starta en fastighetsmäklartjänst. Syftet är att finnas till för sina medlemmar och därmed skapa en helhetslösning för de som äger sitt boende. Mäklartjänsten kommer inte bara vara tillgänglig för HSB-medlemmar, utan kommer även att finnas till för alla som går i tankar om att byta bostad och önskar en trygg bostadsaffär.

HSB Mäklartjänst startade upp sitt första kontor i Trollhättan tillsammans med fastighetsmäklarna Sofia Adolfsson och Olivia Wilson - två engagerade mäklare med flerårig erfarenhet från några utav Sveriges största mäklarkedjor. Vi är ödmjuka inför uppdraget att få förmedla bostäder människor emellan och våra bostadsaffärer ska präglas av kvalitet, engagemang och noggrannhet. Vi utgår från dina specifika förutsättningar och skräddarsyr affären för att tillgodose dina önskemål, leva upp till dina förväntningar och vägleder dig genom din bostadsaffär med en trygg hand.

Kontakta oss

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
Mer om mig
Fastighetsmäklare
Charlotta Melin
Mer om mig
Fastighetsmäklare/Föräldraledig
Sofia Adolfsson
Cert. nyproduktion
Mer om mig

Hitta hit

Hitta hit
Adress
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
Storgatan 17
461 31 Trollhättan
Kontakt
Tel:
010-482 56 88
E-post:
info.maklartjanst@hsb.se
Kundcenter:
010-442 44 00
Besökstider
Måndag - Torsdag
09.30 - 15.00 (lunch 11.30 - 13.00)
Fredag
09:30 - 11:30
Övriga tider når ni oss på telefon och e-post.
För dig som ska sälja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att boka en tid för ett förutsättningslöst möte. Oavsett om du går i säljtankar eller önskar en muntlig värdering av din bostad, hjälper vi dig. Det är självklart kostnadsfritt och du kan även få tillgång till vår tjänst Ditt bostadsvärde. Nedan kan du läsa mer om att sälja bostad.

Mer om att sälja
* Obligatorisk information
** Ett av fälten behöver fyllas i