HSB Mäklartjänst vägleder dig genom en trygg bostadsaffär

HSB Mäklartjänst vägleder dig genom en trygg bostadsaffär

Välkommen till HSB Mäklartjänst

Välkommen till HSB Mäklartjänst

Vilka är HSB?

Redan år 1923 skapades idén av ett kooperativ som skulle hjälpa människor till fler och bättre bostäder. Kooperativet fick namnet Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnadsförening, som idag är HSB. Idag bedriver HSB planering, finansiering, byggnation och förvaltning av bostäder över hela landet. Sedan starten har HSB byggt upp en stor trygghet inom sin verksamhet och blivit Sveriges ledande boendeaktör, samtidigt som de har behållit sin grundvärdering intakt - att hjälpa människor till fler och bättre bostäder.

Vilka är HSB Mäklartjänst?

Efter HSB:s 100 år på bostadsmarknaden har HSB Norra Götaland nu även en fastighetsmäklartjänst. Syftet är att finnas till för alla som går i tankar om att byta bostad och därmed skapa en helhetslösning för alla säljare och köpare. HSB Mäklartjänst har ett förmånligt erbjudande tillgängligt för alla HSB-medlemmar, men kommer självklart att finnas till med en bra lösning för alla som går i tankar om att byta bostad och önskar en trygg bostadsaffär. Lägenhet, villa, gård eller fritidshus spelar ingen roll, våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet av att förmedla alla typer av boenden.

2023 startade HSB Mäklartjänst upp verksamheten i Trollhättan och efter en framgångsrik start öppnades dörrarna till våra andra kontor i Skövde, Lidköping, Skara, Uddevalla och Mariestad 2024. Att förmedla bostäder är en konstform och för att lyckas med en bostadsaffär är det många smådetaljer som behöver sättas. På HSB Mäklartjänst är vi ödmjuka inför uppdraget att få förmedla bostäder människor emellan och våra fastighetsmäklare präglas av kvalitet, engagemang och noggrannhet. Våra erfarna mäklare har etablerat unika arbetsmetoder för att garantera lyckade bostadsaffärer, men en sak har alla gemensamt – vi utgår alltid från dina specifika förutsättningar. Vi skräddarsyr affären för att tillgodose dina önskemål och leva upp till dina förväntningar. HSB Mäklartjänst vägleder dig genom din bostadsaffär med en trygg hand.

Kontakta oss

Var bor du?

Vi finns på flera orter, välj den som är närmast dig för att komma till rätt kontor.

För dig som ska sälja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att boka en tid för ett förutsättningslöst möte. Oavsett om du går i säljtankar eller önskar en muntlig värdering av din bostad, hjälper vi dig. Det är självklart kostnadsfritt och du kan även få tillgång till vår tjänst Ditt bostadsvärde. Nedan kan du läsa mer om att sälja bostad.

Mer om att sälja
Välj
* Obligatorisk information
** Ett av fälten behöver fyllas i