Trea i markplan!

Tilltalande trea med genomgående fint utförande! Här erbjuds egen trädgårdstäppa, två uteplatser samt både garage och parkering.

Bäckeforsgatan 18

Snart
Bäckeforsgatan 18
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum
Boarea:
72,2 kvm
Månadsavgift:
5 577 kr
Lägenhetsnummer:
14-1-B18
Våning:
1 av 2
Hiss:
Nej
Byggår:
1992

Fin trea i markplan med två uteplatser, egen trädgårdstäppa samt garage och parkering!

Välkommen till denna fina trea, belägen i markplan med uteplats på både framsida och baksida och egen trädgårdstäppa som vetter mot ett insynsfritt och skyddat läge! Här erbjuds en praktisk hall med gott om förvaring, ett rymligt kök med plats för matbord samt en separat tvättstuga med bra arbetsytor. Utöver det finns även två bra sovrum, ett ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till altan samt ett fräscht badrum. I avgiften ingår garage med förrådsutrymme samt parkeringsplats utanför.

Här bor du i en skötsam förening i Skogshöjden med närhet till natur och fina promenadstråk, lekplatser samt både skolor och förskolor. Inom kort avstånd ligger även Överby köpcentrum med allt man kan tänkas behöva, NÄL, pizzeria och idrottsanläggningar. Helt enkelt det perfekta boendet att bara flytta in och trivas från första stund!

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas in i en praktisk hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Här finns även möjlighet till avhängning av ytterkläder direkt till höger. Gråmålat praktiskt klinkergolv samt vita väggar.

Kök

Ljust och tilltaget kök med gott om plats för matbord. Inredning i vitt, snyggt matchat med bänkskiva i trä och vitt kakel. Maskinell utrustning i form av spis med ugn, fläkt och självklart en diskmaskin för att underlätta i vardagen! Fint laminatgolv samt vita väggar.

Vardagsrum

Inbjudande och ljust vardagsrum som enkelt möbleras med soffa och tillhörande möblemang. Härifrån når du utgång till bostadens baksida och altan med delvis tak samt den egna lilla trädgården. Laminatgolv samt vita väggar.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för större säng, beläget med fönster mot den lugna baksidan. Ljus plastmatta samt vita väggar.

Sovrum 2

Mindre sovrum med fint laminatgolv och vita väggar.

Badrum

Badrum i fräscht utförande med delvis kaklade väggar i vitt och grå våtrumsmatta. Fin kommod, snyggt matchat med ett spegelskåp, wc, badkar och handdukstork.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Här finns även värmepumpen (föreningens ansvar).

Fakta om bostaden

Adress

Bäckeforsgatan 18, 46171 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Skogshöjden

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

14-1-B18

Antal rum

3 rum

Boarea / Biarea

72,2 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1 av 2

Månadsavgift

5 577 kr/mån. inkl. kallvatten, kabel-TV, garage och parkeringsplats

Andel i föreningen

1,021%

Andel av årsavgiften

1,021%

Indirekt nettoskuldsättning

514 672 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(62 665 303 - 12 256 721) x 0,01021 = 514 672 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Uteplats

Ja. Mindre uteplats på framsidan samt uteplats med trädgård på baksidan

Parkering

Garage samt parkeringsplats på uppfarten

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten följer en garageplats intill bostaden samt parkering på uppfarten. Till lägenheten hör även ett förråd i anslutning till garaget.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: