Egen trädgård!

Lättskött och bekvämt boende i BR-radhus med välkomnande och fin entré samt uterum, altan och trädgårdstäppa i sydväst-läge.

Badgatan 106

695 000 kr Högsta bud: 790 000 kr
Budgivning pågår
Badgatan 106
Typ:
Radhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum
Boarea:
65 kvm
Månadsavgift:
3 535 kr
Lägenhetsnummer:
40
Våning:
1 av 1
Hiss:
Nej
Byggår:
1980

Välplanerat BR-radhus i mycket fint skick, beläget i markplan med egen trädgårdstäppa!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Budgivning pågår
För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare
Högsta bud
790 000 kr
Utgångspris
695 000 kr
På denna bostad visas enbart det högsta inkomna budet.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Bostaden erbjuder ett genomgående laminatgolv i fint skick (2019) samt tapetserade väggar (2019).

Hall

Inbjudande och öppen hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i form av inbyggda garderober samt klädkammare/förråd.

Kök

Modernt och fint kök från IKEA som renoverades 2019. Inredningen går i grått, snyggt matchat med ljusgrå bänkskiva, vitt kakel och vitvaror i rostfritt stål. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor samt plats för matgrupp. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, integrerad ugn och mikro, induktionshäll samt snygg fläkt.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum möbleras enkelt med soffa och tillhörande möblemang. Här finns utgång till uterummet (2019) som sedan leder dig till altanen (2019) och den egna trädgårdstäppan. Här kan du njuta av solen större delen av dagen! Trädgården är insynsskyddad med tujahäck och bjuder in till flertalet möjligheter.

Sovrum

Rymligt sovrum med förvaring i inbyggda garderober. Plats finns för ytterligare garderob.

Badrum

Praktiskt och fräscht badrum med våtrumsmatta samt våtrumstapet i neutrala färger. Här finns utrustning i form av dusch, handfat med kommod, skåp för förvaring, tvättmaskin och torktumlare, torkskåp samt handdukstork. I badrummet finns även en värmepanna.

Fakta om bostaden

Pris

695 000 kr, utgångspris

Adress

Badgatan 106, 46730 Grästorp

Kommun

Grästorp

Område

Grästorps tätort

Typ

Radhus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

40

Antal rum

2 rum

Boarea / Biarea

65 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1 av 1

Månadsavgift

3 535 kr/mån. inkl. VA och TV (grundutbud)

Andel i föreningen

1,75%

Indirekt nettoskuldsättning

64 079 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(5 658 000 - 1 996 330) x 0,075 = 64 079 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; från årsredovisning 2022. Obs att det inte gått att få fram andel av årsavgift trots vidare undersökning hos föreningen, därav har beräkningen gjorts utifrån andel i förening.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt

Hiss

Nej

Uteplats

Ja. Baksida med uterum och altan samt mindre gräsyta

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett kallförråd i separat byggnad vid entrén. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för den egna tomten vad gäller snöskottning, gräsklippning etc.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: