Etta i toppskick!

Smakfullt renoverad och tilltagen etta med balkong i härligt sydväst-läge. Helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin samt ett mycket fint kök med diskmaskin och plats för matbord!

Bangatan 14

395 000 kr
Budgivning pågår
Bangatan 14
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 rum + kök
Boarea:
40 kvm
Månadsavgift:
3 493 kr
Lägenhetsnummer:
173 / 1301
Våning:
4 av 4
Hiss:
Nej
Byggår:
1955

Totalrenoverad etta med balkong i bästa solläge!

Totalrenoverad och mycket tilltalande etta med smakfulla materialval, bra planlösning med separat kök samt balkong i härligt sydväst-läge! Bostadens välplanerade kvadratmetrar erbjuder även genomgående fina ytskikt, gott om förvaring, ett helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin samt ett fint och tilltaget kök!

Här bor du i ett lugnt område strax utanför centrum med pizzeria, närbutik och busshållplats på bekvämt avstånd. Bostaden är belägen högst upp i huset, utan grannar runtom och med vindsförråd på samma våningsplan. Välskött förening med fina grönområden för föreningens medlemmar att nyttja. Helt enkelt det perfekta boendet där du bara kan flytta in och trivas från första stund!

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Budgivning pågår
För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare
Utgångspris
395 000 kr
På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Bostaden har totalrenoverats 2018 och har genomgående fräscha ytskikt.

Hall

Du välkomnas in i en rymlig hall som erbjuder gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober. Från hallen når du bostadens samtliga rum. Fint laminatgolv samt vita väggar.

Kök

Väl tilltaget och modernt kök som renoverats liksom resten av lägenheten, med grå skåpinredning och en marmorinspirerad mörk bänkskiva och ovan ett ljusare marmorinspirerat kakel. Här har du gott om förvaring i skåp och lådor samt plats för mindre matbord. Utrustning i form av induktionshäll samt fläkt, integrerad ugn och mikro och integrerad kyl/frys. Här finns även en diskmaskin för att underlätta i vardagen! Samma laminatgolv som i hallen och vita väggar.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum har plats för både säng och soffa med tillhörande möblemang. Här har du även utgång till den rymliga balkongen i härligt sydväst-läge där du kan njuta av solen större delen av dagen och kvällen! Fin, mörkbetsad fiskbensparkett på golvet samt vita väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme, som även det renoverades i samband med renoveringen av lägenheten, inklusive golvbrunnen. Ett snyggt, mönstrat klinker samt vitt kakel vilket inger en stilren och modern känsla. Utrustning i form av wc, handfat med kommod, dusch samt en toppmatad tvättmaskin.

Fakta om bostaden

Pris

395 000 kr, utgångspris

Adress

Bangatan 14, 46237 Vänersborg

Kommun

Vänersborg

Område

Mariero

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

173 / 1301

Antal rum

1 rum och kök

Boarea / Biarea

40 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 4 av 4. Längst upp i huset utan grannar runtom

Månadsavgift

3 493 kr/mån. Inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,45599%

Andel av årsavgiften

0,45599%

Indirekt nettoskuldsättning

106 698 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(28 610 750 - 5 211 612) x 0,0045599 = 106 698 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022-2023 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd (på samma våningsplan) samt ett källarförråd

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: