Stor trea!

Rymlig 3:a om 84 kvm med inglasad balkong samt både badrum och gäst-wc! En sällsynt möjlighet då det endast finns 12 bostäder likt denna i föreningen.

Bergkullevägen 219

625 000 kr
Bergkullevägen 219
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum + kök
Boarea:
84 kvm
Månadsavgift:
6 770 kr
Lägenhetsnummer:
111 / 1201
Våning:
3 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1971-72

Stor trea med härlig inglasad balkong med sol från morgon till eftermiddag!

NYTT LÄGRE PRIS! Nu erbjuds den sällsynta möjligheten att förvärva en 3:a om 84 kvm i HSB Brf Myggan 1! Dessa treor i föreningen är ursprungligen tvåor med uthyrningsdel vilket ger två entréer med varsin hall samt både badrum och gäst-wc. Utöver detta finns även ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong där du kan njuta av solen från morgon till eftermiddag! Ett rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för matbord samt två bra sovrum. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan!

Här bor du i en skötsam och gemytlig förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Möjlighet till parkerings- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

Visning
Onsdag 24 april

Välkommen på bokad visning, du bokar enklast på knappen "Boka visning" nedan.

Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Till bostaden finns två intilliggande entréer vilket ger bostaden två hallar. Gott om förvaring tack vare möjlighet till upphängning av ytterkläder, garderob samt en klädkammare. På golvet ligger en grå heltäckningsmatta och väggarna är vita.

Kök

Tilltaget kök med bra förvaring i skåp och lådor. Här finns även gott om plats för större matbord! Maskinell utrustning i form av spis med ugn, fläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Plastmatta samt tapetserade väggar och bröstpanel i trä.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa med tillhörande möblemang samt matplats om så önskas. Från vardagsrummet når du även utgång till bostadens inglasade balkong där du kan njuta av solen från morgon till eftermiddag! Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för större säng och förvaringsmöbel. Här finns även förvaring i form av inbyggda garderober. Plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum 2

Sovrum som idag används som kontor/gästrum, beläget intill gäst-wc:n. Plastmatta samt tapetserade väggar.

Badrum

Fräscht badrum från föreningens stamrenovering med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och toppmatad tvättmaskin. Kaklade väggar samt våtrumsmatta.

WC

Wc från föreningens stamrenovering med wc, handfat, spegelskåp samt handdukstork. Våtrumsmatta samt tapet.

Fakta om bostaden

Pris

625 000 kr, utgångspris

Adress

Bergkullevägen 219, 46166 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Sylte

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

111 / 1201

Antal rum

3 rum och kök

Boarea / Biarea

84 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 3 av 3

Månadsavgift

6 770 kr/mån. inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,46797%

Andel av årsavgiften

0,47172%

Indirekt nettoskuldsättning

35 803 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(22 021 122 - 14 431 328) x 0,0047172 = 35 803 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan. Tvättstugan är belägen i källaren på Bergkullevägen 231.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: