Inglasad balkong!

Renoverad gaveltvåa med modern och fräsch standard! Här finns både tvättmaskin och diskmaskin samt en härlig, inglasad balkong!

Bergkullevägen 251

495 000 kr
Bergkullevägen 251
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum
Boarea:
66 kvm
Månadsavgift:
5 549 kr
Lägenhetsnummer:
45 / 1102
Våning:
2 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1971-72

Renoverad, mycket fin tvåa med inglasad balkong i bra läge!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas in i hallen som erbjuder gott om förvaring för ytterkläder i garderob med skjutdörrar. Laminatgolv samt ljusa väggar.

Kök

Ljust och snyggt kök med mycket förvaring i skåp och lådor. Skåpinredningen går i vitt, snyggt matchat med mörk bänkskiva och stänkskydd i rostfritt stål. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad kyl/frys och självklart diskmaskin! Laminatgolv samt vita väggar varav en fondvägg.

Matplats

Intill köket ligger bostadens matplats med plats för stort matbord. Vita väggar samt fint parkettgolv.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som enkelt möbleras med soffa och tillhörande möblemang. Härifrån nås även den inglasade balkongen som förlänger bostaden under större delar av året. Fint parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum

Tilltaget sovrum med gott om plats för klädförvaring. Här finns plats för dubbelsäng samt extra förvaringsmöbel om så önskas. Fint parkettgolv samt ljusa väggar.

Badrum

Fräscht badrum från föreningens stamrenovering med kaklade väggar och våtrumsmatta. Utrustning i form av wc, handfat med kommod, spegelskåp, badkar, handdukstork samt tvättmaskin (2023) för extra lyx i vardagen!

Fakta om bostaden

Pris

495 000 kr, utgångspris

Adress

Bergkullevägen 251, 46166 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Sylte

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

45 / 1102

Antal rum

2 rum

Boarea / Biarea

66 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 3. En trappa upp

Månadsavgift

5 549 kr/mån. inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,38228%

Andel av årsavgiften

0,38446%

Indirekt nettoskuldsättning

29 180 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(22 021 122 - 14 431 328) x 0,0038446 = 29 180 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse, med möjlighet till snabbt tillträde

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: