Tvåa med låg avgift

Nu finns möjlighet att förvärva denna moderna tvårummare i toppskick i populära HSB-föreningen Hallen i Skövde. Här bor du i ett lugnt men centralt område i en stabil förening med låga avgifter. Till lägenheten följer en inre fond om ca 12 000 kr!

Carlsrovägen 1B

1 195 000 kr
Carlsrovägen 1B
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
51 kvm
Månadsavgift:
3 709 kr
Lägenhetsnummer:
35-4009-1-47 / 1002
Våning:
1 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1952

Modern tvårummare på första våning med låg avgift!

Visning
Måndag 12 augusti

Välkommen på bokad visning, du bokar enklast på knappen "Boka visning" nedan.

Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare
Victoria Ahlkvist
072-221 92 27 victoria.ahlkvist@hsb.se
Hej!

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i en trevlig hall med plats för ytterkläder på hatthylla direkt till vänster, samt i en stor och praktisk garderob med skjutdörrar direkt till höger. På golvet ligger ljusgrått laminatgolv som är genomgående i hela bostaden. Från hallen når du bostadens samtliga rum.

Vardagsrum

Till vänster om hallen ligger det stora och ljusa vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp till rummet.

Från vardagsrummet finns utgång till den trevliga balkongen som rymmer en rejäl soffgrupp. Här har man eftermiddags- och kvällssol.

Kök

Köket är modernt och utrustat med alla bekvämligheter som går att önska av ett nytt kök. Här finns induktionshäll med köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Gott om förvaring och arbetsyta. I köket ryms även ett köksbord.

Sovrum

Sovrummet har ljusa väggar och på golvet ligger samma fina gråa laminatgolv som i resten av bostaden. Här går det att möblera med dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i inbyggd praktisk garderob.

Badrum

Renoverat badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och en handdukstork.

Fakta om bostaden

Pris

1 195 000 kr, utgångspris

Adress

Carlsrovägen 1B, 54152 SKÖVDE

Kommun

Skövde

Område

Södermalm

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

35-4009-1-47 / 1002

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Boarea / Biarea

51 kvm, föreningens information

Kommentar till area

Inte kontrollmätt. Om boarean är av vikt rekommenderas en egen uppmätning.

Våning

Våningsplan 1 av 3

Månadsavgift

3 709 kr/mån. inkl. värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Andel i föreningen

1,44639%

Andel av årsavgiften

1,45922%

Indirekt nettoskuldsättning

177 230 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

12 561 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Parkering

Kostnadsfria parkeringsplatser längst gatan.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör två vindsförråd och ett källarförråd.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: