Fin & ljus gavel 2:a

Mycket fin och ljus lägenhet högst upp i huset med fönster åt tre väderstreck! Till lägenheten finns f.n. möjlighet att hyra en parkeringsplats redan vid inflytt för 300kr/mån (vilket är väldigt ovanligt i stan). Nyrenoverat badrum från 2019 och stort, fint kök från 2011. En lägenhet som verkligen ska upplevas på plats!

Elfhögsgatan 13A

1 150 000 kr
Elfhögsgatan 13A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
58 kvm
Månadsavgift:
5 531 kr
Lägenhetsnummer:
12 / 1204
Våning:
3 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1942

Ljus och öppen gavel 2:a högst upp i huset!

Sänkt pris! Missa inte tillfället att se denna ljusa och mycket fina 2:a med gavelläge och fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. Lägenheten är välplanerad med rymliga ytor och en delvis öppen planlösning vilket ger härligt ljus genom lägenheten. Dessutom erbjuder lägenheten ett fräscht, stamrenoverat badrum från 2019, rymligt och fint kök från 2011 där du får plats med ett stort matsalsbord, ett underbart vardagsrum med hörnfönster och gott om utrymme för förvaring samt ett mysigt sovrum som vetter mot norr. Vad mer kan man önska sig? Just det, en parkeringsplats! Det finns självklart också, en parkeringsplats kan f.n. (jan-24) hyras redan vid inflytt till en kostnad på 300 kr/mån.
Välkommen att boka tid för visning!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Charlotta Melin
Fastighetsmäklare
Charlotta Melin
072-227 98 02 charlotta.melin@hsb.se
Hej!

Jag brinner för att få nöjda kunder och är känd för mitt engagemang och flexibilitet för att lyckas med detta. Jag gillar även den kreativa processen att få till en bra beskrivning av din bostad med fantastiska bilder. Detta tillsammans med min förhandlingsförmåga att få ihop affärer med både nöjda säljare och köpare har varit ett vinnande koncept.

Assisterande mäklare
Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och öppen hall med parkettgolv och tapeter. Avhängningsmöjlighet samt en garderob och ett städskåp.

Kök

Direkt efter hallen möts du av det stora, ljusa köket som renoverades 2011. Parkettgolv, vita köksluckor, diskmaskin, ugn, häll, fläkt samt integrerad kyl/frys. Gott om förvaring i skåpen och rymligt kök som ger plats åt ett stort matsalsbord för den som önskar.

Vardagsrum

Ljust och fint vardagsrum med gavelfönster. Parkettgolv och nya tapeter samt en stor skjutdörrsgarderob.

Badrum

Fint och fräscht badrum från stamrenoveringen 2019. Kakel, klinker med golvvärme, wc, handfat, spegelskåp, duschväggar samt förberett för tvättmaskin.

Sovrum

Mysigt sovrum som vetter mot norr. Parkettgolv och nya tapeter. Här finns utrymme för en smal förvaringsmöbel.

Fakta om bostaden

Pris

1 150 000 kr, eller högstbjudande

Adress

Elfhögsgatan 13A, 46131 TROLLHÄTTAN

Kommun

Trollhättan

Område

Centrum

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

12 / 1204

Antal rum

2 rum och kök

Boarea / Biarea

58 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 3 av 3

Månadsavgift

5 531 kr/mån. inkl. värme, kallvatten, tv (Telia lagom), bredband (100/100) och IP-telefoni

Andel i föreningen

5,88126%

Andel av årsavgiften

5,88126%

Indirekt nettoskuldsättning

383 464 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

6 894 978 kr - 374 883 kr = 6 520 095 kr * 0,0588126 = 383 464 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från föreningens årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Parkering

Föreningen har 16 st parkeringsplatser på gården. Fn är det ingen kö till parkeringen (januari 2024). Kostnad: 300kr/mån.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: