4:a på Tingvalla!

Inbjudande 4:a med öppen planlösning, tre bra sovrum och inglasad balkong! Närhet till Resecentrum och bra pendling samt till centrum och dess utbud.

Elviusgatan 2

2 850 000 kr
Budgivning pågår
Elviusgatan 2
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 rum + kök
Boarea:
91 kvm
Månadsavgift:
7 159 kr
Lägenhetsnummer:
10 / 1302
Våning:
4 av 6
Hiss:
Ja
Byggår:
2018

Modern och inbjudande 4:a med inglasad balkong och hiss!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Budgivning pågår
För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare
Utgångspris
2 850 000 kr
På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående parkettgolv i hela bostaden och vita väggar.

Hall

Väl tilltagen och inbjudande hall med gott om förvaring i den rymliga klädkammaren som du når direkt till vänster. Snyggt klinkergolv i grått och vita väggar.

Vardagsrum

Ljust, öppet och inbjudande vardagsrum som tack vare den öppna planlösningen mot köket bjuder in till socialt umgänge. De stora fönsterna skänker ett fint ljus till rummet och här möblerar du enkelt med både soffgrupp och matsalsbord. Parkettgolv och vita väggar.

Kök

Ljust och fräscht kök med avskiljande köksö mot vardagsrummet. Skåpinredningen går i vitt snyggt matchat med ett vitt, stående kakel och bänkskiva i marmorinspirerad laminat. Här finns maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, integrerad ugn och mikro samt fullstor kyl och frys. Parkettgolv och vita väggar.

Inglasad balkong

Från kök och vardagsrum når du den fantastiska inglasade balkongen om hela 17 kvm, belägen i högt läge på fjärde våningen! Härligt solläge och i vinkel, där kan du njuta av solen hela dagen och kvällen. Öppningsbara glaspartier och möjlighet att dra ner med persienner.

Badrum

Snyggt, helkaklat badrum i neutral färger med både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är tilltaget och erbjuder även wc, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch, handdukstork samt avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan maskinerna.

Sovrum 1

Det stora sovrummet är ljust och lättmöblerat med gott om förvaring i de stora skjutdörrsgarderoberna med spegeldörrar. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2

Mindre sovrum med garderob. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 3

Mindre sovrum med garderob. Parkettgolv och vita väggar.

Wc

Wc med grått klinker och vitt kakel. Utrustning i form av wc, handfat med kommod samt spegel med belysning.

Fakta om bostaden

Pris

2 850 000 kr, utgångspris

Adress

Elviusgatan 2, 46132 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Tingvalla

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

10 / 1302

Antal rum

4 rum och kök

Boarea / Biarea

91 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 4 av 6

Månadsavgift

7 159 kr/mån. Inkl. värme, bredband via fiber från Telenor (250/100 mbit/s) och TV-paket Bas från Telenor

Andel i föreningen

2,09776%

Andel av årsavgiften

2,13031%

Indirekt nettoskuldsättning

1 056 991 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(51 072 350 - 1 455 588) x 0,0213031 = 1 056 991 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Ja. Hiss från markplan

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om 4 kvm

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: