Fin utsikt över stan

Välplanerad lägenhet med en stor, inglasad balkong. Här får du dagligen uppleva en fin vy över stan och på kvällstid kan du njuta av det upplysta vattenfallet. Lite äldre ytskikt i lägenheten samt ett fräscht, helkaklat badrum. Perfekt läge för dig som vill bo lugnt och avskilt men ändå ha gångavstånd in till stan. Välskött förening som erbjuder möjlighet att hyra en parkeringsplats direkt vid inflytt!

Fyrmästaregatan 18A

Fyrmästaregatan 18A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
53 kvm
Månadsavgift:
3 659 kr
Lägenhetsnummer:
99 / 1102
Våning:
2 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1952

Välskött och välplanerad 2:a med en stor, inglasad balkong. Här erbjuds en härlig vy över stan!

Insynsskyddad och bra planerad lägenhet på våning 2 som erbjuder en fin vy över stan. Den stora, härliga inglasade balkongen gör att vardagsrummet förlängs större den av året och här kan du njuta av det upplysta vattenfallet på kvällstid. Något äldre, men mycket välvårdade ytskikt i lägenheten samt ett fräscht helkaklat badrum från stamrenoveringen. Ett perfekt läge för dig som vill bo centralt med gångavstånd in till stan, men ändå lugnt och avskilt. HSB Brf Håljuteberget är en välskött och omtyckt förening. Här har du även möjlighet att hyra en parkeringsplats direkt vid inflytt!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Adolfsson för mer information eller tidsbokning inför visning.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Sofia Adolfsson
Fastighetsmäklare/Föräldraledig
Sofia Adolfsson
072-205 70 79 sofia.adolfsson@hsb.se
Hej!

Att få vägleda kunder genom en av deras största affär i livet är väldigt inspirerande och målet är att alla kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda. Att vara en lyhörd mäklare, noggrann i varje del av försäljningen och att utgå från kundens behov är väldigt viktigt för mig. Med hjälp av min erfarenhet, mitt engagemang och ett tryggt varumärke kan jag se till att vi tillsammans genomför en smidig, trygg och lyckad bostadsaffär.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med plastmatta och tapeter samt fyra inbyggda garderober.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fin fiskbensparkett och ljusa tapeter. Utgång till den stora, inglasade balkongen som vetter mot stan och från balkongen kan man se Bäveån och vattenfallet som lyser upp fint om kvällarna.

Kök

Kök med plastmatta, panel på väggarna och kakel över arbetsytorna. Ljusa köksluckor med gott om förvaringsutrymme. Diskmaskin, spis, fläkt samt kyl/frys.

Sovrum

Rymligt sovrum med plastmatta och tapeter samt två inbyggda garderober. Det finns även utrymme för fler förvaringsmöbler (garderob(byrå) för den som önskar.

Badrum

Fräscht badrum med kakel och klinkers. Wc, handfat, spegelskåp och dusch. Utrymme för tvättmaskin finns.

Fakta om bostaden

Adress

Fyrmästaregatan 18A, 45141 UDDEVALLA

Kommun

Uddevalla

Område

Håljuteberget

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

99 / 1102

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Boarea / Biarea

53 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 3

Månadsavgift

3 659 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, telefoni och bredband.

Andel i föreningen

0,7103%

Andel av årsavgiften

0,7103%

Indirekt nettoskuldsättning

269 533 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(43 234 946 - 5 288 577) * 0,007103 = 269 533 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse