Två balkonger!

Ljus och tilltagen trea som idag är omgjord med ett extra sovrum. Två balkonger där du kan njuta av solen från morgon till kväll! Garage ingår i avgiften och till lägenheten följer en inre reparationsfond om ca. 7 000 kr!

Kaggetorpsvägen 5

Kaggetorpsvägen 5
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum + kök
Boarea:
93,5 kvm
Månadsavgift:
6 202 kr
Lägenhetsnummer:
3 / 1001
Våning:
2 av 2
Hiss:
Nej
Byggår:
1982

Genomgångstrea i hörnläge med balkonger i två väderstreck!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Du välkomnas in i hallen som erbjuder möjlighet till avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i garderob med skjutdörrar. Från hallen når du även bostadens klädkammare. Skeppsgolv samt tapetserade väggar.

Kök

Välplanerat kök med ingång till vardagsrummet samt utgång till en av bostadens balkonger med förmiddagssol! Här finns även en trevlig plats för matbord vid fönstren. Skåpinredningen går i vitt med vitt kakel samt bänkskiva i laminat. Utrustning i form av fullstor kyl och frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Skeppsgolv samt tapetserade väggar.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till bostadens andra balkong i härligt sydväst-läge! Här finns gott om plats för både soffa med tillhörande möblemang samt matplats om så önskas. Parkettgolv samt vita väggar.

Sovrum 1

Sovrum 1 nås från vardagsrummet och har gott om plats för förvaringsmöbel och större säng. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 2

Sovrum 2 nås från köket och har även det plats för förvaringsmöbel och större säng. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Klk/sovrum

Tidigare klädkammare som idag är omgjort till ett sovrum med mindre fönsterpartier åt två håll. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Badrum

Helkaklat och väl tilltaget badrum i stilrena färger med utrustning i form av wc, dusch, handfat med kommod, förvaringsskåp samt tvättmaskin. Ovan tvättmaskinen finns bra arbetsyta.

Fakta om bostaden

Adress

Kaggetorpsvägen 5, 46141 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Kaggetorp

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

3 / 1001

Antal rum

3 rum och kök, varav 2-3 sovrum

Boarea / Biarea

93,5 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 2. Ingång via loftgång

Månadsavgift

6 202 kr/mån. inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och garage i länga

Andel i föreningen

0,65463%

Andel av årsavgiften

0,65463%

Indirekt nettoskuldsättning

308 443 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(55 727 416 - 8 610 212) x 0,0065463 = 308 443 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2023 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

7 051 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Parkering

Garageplats i länga (ingår i avgiften)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i separat byggnad