Fin och välplanerad!

Mycket trivsam 1:a i fint skick med inglasad balkong. Rymlig och bra planerad lägenhet som erbjuder ett stort kök med matplats, fräscht badrum, bra förvaringsutrymme och ett allrum med möjlighet att dela av för sovalkov. Låg månadsavgift om endast 2 316 kr inkl. värme, vatten, tv och bredband. En välskött och omtyckt förening som även erbjuder möjlighet att hyra en parkeringsplats vid inflytt. Ett tillfälle du inte vill missa!

Karlstorpsvägen 108

Snart
Karlstorpsvägen 108
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 rum + kök
Boarea:
38 kvm
Månadsavgift:
2 316 kr
Lägenhetsnummer:
94 / 1101
Våning:
1 av 6
Hiss:
Ja
Byggår:
1963

Fin och välplanerad 1:a med en stor, inglasad balkong i västerläge som vetter mot innergården.

Nu förbereder vi försäljningen av denna fina och mycket välplanerade lägenhet. Den stora, inglasade balkongen i västerläge, som vetter mot innergården, gör att allrummet blir förlängt större delen av året. Här bor du i en välskött förening med en låg månadskostnad. Dessutom finns möjlighet att hyra en parkeringsplats redan vid inflytt för den som önskar. Bra läge endast ett stenkast från bussförbindelse och i närheten finns mataffär och grönområden. Ca. 10-15 min cykelavstånd till Högskolan väst och resecentrum. Ett tillfälle för dig som letar efter ett fint och billigt boende strax utanför stan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Adolfsson för mer information eller tidsbokning inför visning.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Assisterande mäklare
Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med plats för avhängning samt fem inbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Laminatgolv och tapeter.

Kök

Rymligt kök med en bra matplats. Laminatgolv, tapeter samt en ny bänkskiva och diskho (-22). Fläkt, spis (-22), samt kyl/frys (-22).

Badrum

Fräscht badrum från stamrenoveringen med kaklade väggar och klinkers med golvvärme. Wc, handfat, handdukstork och dusch samt utrymme för tvättmaskin.

Allrum

Rymligt allrum med möjlighet till en sovalkov. Laminatgolv och målade väggar samt en fondvägg med träpanel samt en snygg spegelvägg med mindre hyllplan. Från allrummet finns utgången till den stora, inglasade balkongen som vetter mot innergården.

Fakta om bostaden

Adress

Karlstorpsvägen 108, 46152 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Karlstorp

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

94 / 1101

Antal rum

1 rum och kök

Boarea / Biarea

38 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1 av 6

Månadsavgift

2 316 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband (250 Mbit).

Andel i föreningen

0,36423%

Andel av årsavgiften

0,36423%

Indirekt nettoskuldsättning

0 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(10 255 760 - 10 759 988) * 0,0036423 = -1 836 kr Föreningens tillgångar är högre än föreningens skulder. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

2 118 kr

Hiss

Ja

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: