Genomgående fin 3:a!

Fin och välskött bostad som under åren genomgått renovering och uppdatering av samtliga rum. Belägen med gångavstånd till centrum och dess utbud samt med goda bussförbindelser precis utanför!

Karlstorpsvägen 131

Snart
Karlstorpsvägen 131
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum
Boarea:
74,5 kvm
Månadsavgift:
5 867 kr
Lägenhetsnummer:
16 / 1102
Våning:
2 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1965

Genomgående mycket fin 3:a med balkong i söderläge!

Snart finns möjlighet att förvärva denna mycket fina genomgångstrea med balkong i söderläge! Bostaden har genomgående mycket fina och enhetliga ytskikt och en bra standard i samtliga rum. Här erbjuds ett tilltaget och fräscht kök med matplats, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, två bra sovrum samt ett fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns även bra förvaring i bostaden samt två förråd som följer lägenheten.

Här bor du i en bra förening med tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Fina gårdar med lekplatser och grönska samt tillgång till fräscha tvättstugor i källaren. Bra beläget med gångavstånd till centrum och dess utbud samt busshållplats precis utanför! Här tar du dig enkelt ut på E45:an för vidare pendling mot bl.a. Göteborg. Helt enkelt det perfekta boendet för att bara flytta in och trivas från första stund!

Denna bostad förbereds för försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Bostadens ytskikt har uppdaterats under 2016 med ny ekparkett samt ommålning av tak och väggar i vardagsrum, sovrum och hall. 2021 byttes samtliga innerdörrar.

Hall

Du välkomnas in i den rymliga hallen som är navet i bostaden. Här finns gott om förvaring i flertalet garderober samt plats för ytterligare förvaringsmöbel. Fint ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

Kök

Tilltaget och fräscht kök som helrenoverades 2015 med maskinell utrustning i form av spis med ugn (2021), fläkt, mikro, kyl och frys samt diskmaskin (2021). Skåpinredning i grått med bänkskiva i sten och ovan det ett grått kakel. Bra förvaring i skåp och lådor och här finns även plats för matbord. Fint laminatgolv samt tapetserade väggar.

Vardagsrum

Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong i söderläge. Fin ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Sovrum med bra förvaring i garderob med skjutdörrar samt plats för ytterligare förvaring. Fin ekparkett samt vitmålade väggar.

Sovrum 2

Sovrum med bra förvaring i garderober. Fin ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Fräscht, helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2004. Vid renovering gjordes extra tillval. Här finns utrustning i form av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschkabin, handdukstork samt en toppmatad tvättmaskin (2018).

Fakta om bostaden

Adress

Karlstorpsvägen 131, 46152 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Karlstorp

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

16 / 1102

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Boarea / Biarea

74,5 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 3

Månadsavgift

5 867 kr/mån. inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

1,66716%

Andel av årsavgiften

1,66716%

Indirekt nettoskuldsättning

70 010 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(5 551 053 - 1 351 693) x 0,0166716 = 70 010 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2023 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: