Ljus, fin 2:a i stan

Fin lägenhet högst upp i huset. Nyrenoverat badrum från 2020. Välskött förening och låg månadsavgift.

Klintvägen 7B

Snart
Klintvägen 7B
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
53,5 kvm
Månadsavgift:
2 350 kr
Lägenhetsnummer:
118 / 1602
Våning:
7 av 7
Hiss:
Ja
Byggår:
1956-58

Välplanerad 2:a i mycket fint skick med låg avgift och bra läge i stan!

SNART TILL SALU!
Mycket fin och välplanerad 2:a högst upp i huset med fin vy mot sydost och vattentornen i Karlstorp. Här bor du i en omtyckt och välskött förening med en låg månadsavgift. Bra, centralt läge endast en kort promenad från stadskärnan och dess utbud. Inom 5-10 minuter når du även fina promenadstråk längs älven, mataffärer, Högskolan Väst och Resecentrum. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo billig med närhet till stans utbud och bra kommunikationer.

För mer information om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Sofia Adolfsson.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Sofia Adolfsson
Fastighetsmäklare/Föräldraledig
Sofia Adolfsson
072-205 70 79 sofia.adolfsson@hsb.se
Hej!

Att få vägleda kunder genom en av deras största affär i livet är väldigt inspirerande och målet är att alla kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda. Att vara en lyhörd mäklare, noggrann i varje del av försäljningen och att utgå från kundens behov är väldigt viktigt för mig. Med hjälp av min erfarenhet, mitt engagemang och ett tryggt varumärke kan jag se till att vi tillsammans genomför en smidig, trygg och lyckad bostadsaffär.

Assisterande mäklare
Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med hatt- och skohylla, en skoförvaring och det finns även utrymme för en extra förvaringsmöbel. Fint laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel eller hemmakontor. Fint laminatgolv och målade väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob och det finns även utrymme för fler förvaringsmöbler. Fint laminatgolv och målade väggar.

Kök

Ljust och fint kök med matplats. Vita köksluckor, laminatgolv, målade väggar samt kakel över arbetsytorna. Kyl/frys, spis, kolfilterfläkt och diskmaskin (-20).

Badrum

Mycket fint och fräscht badrum som totalrenoverades 2020 (intyg finns). Kaklade väggar och klinker med golvvärme. Wc, handfat, spegelskåp, badrumsskåp, dusch, handdukstork och tvättmaskin.

Fakta om bostaden

Adress

Klintvägen 7B, 46150 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Hjortmossen

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

118 / 1602

Antal rum

2 rum och kök

Boarea / Biarea

53,5 kvm, enligt föreningens information

Våning

Våningsplan 7 av 7. Hiss från markplan, men vid avstigning får man gå en halvtrappa upp/ner till lägenheterna.

Månadsavgift

2 350 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband

Andel i föreningen

0,5393%

Andel av årsavgiften

0,5553%

Indirekt nettoskuldsättning

55 369 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(12 214 600 - 1 947 849) * 0,005393 = 55 369 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: