Fin 2:a med bra läge

Trivsam och bra planerad lägenhet i stan. Nya ytskikt och ett fint kök som renoverades 2019.

Kyrkogatan 30

Snart
Kyrkogatan 30
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
54 kvm
Månadsavgift:
4 343 kr
Lägenhetsnummer:
2 / 1002
Våning:
1 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1952

Mycket fin och välplanerad 2:a i Nordstan.

SNART TILL SALU!
Välkomna till denna fina och välplanerade 2:a med fransk balkong i stan. Ett kanonläge med närhet till stans utbud, kommunikationer och fina promenader längs Göta Älv. Lägenheten ligger endast en halv trappa upp i huset och erbjuder ett fräscht badrum, ett nyare kök från 2019 samt nya ytskikt i lägenheten. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo bekvämt och bara kunna flytta in!

För mer information om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Sofia Adolfsson.

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Assisterande mäklare
Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med delvis klinkergolv och parkettgolv. Målade väggar samt utrymme för extra förvaringsmöbler eller garderob.

Kök

Ljust och fint kök från 2019 inkl. nya vitvaror; diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt kyl/frys. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med parkettgolv och fina väggar som är kalkmålade i en behaglig färg. Dubbelgarderob samt utrymme för extra förvaringsmöbler.

Badrum

Fräscht badrum med plastmatta och kaklade väggar. Wc, handfat, spegelskåp, dusch och handdukstork.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både en stor soffa och matbord eller en arbetshörna. Fint fiskbensparkettgolv samt målade väggar. Här finns en fransk balkong som vetter mot innergården.

Fakta om bostaden

Adress

Kyrkogatan 30, 46230 Vänersborg

Kommun

Vänersborg

Område

Nordstan

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

2 / 1002

Antal rum

2 rum och kök

Boarea / Biarea

54 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1 av 3. En halvtrappa upp i huset.

Månadsavgift

4 343 kr/mån. I månadsavgiften ingår, värme, vatten, TV och bredband.

Andel i föreningen

6,0879%

Andel av årsavgiften

6,0879%

Indirekt nettoskuldsättning

28 651 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(1 520 000 - 1 049 376) * 0,060879 = 28 651 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

2 633 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd tillhör lägenheten.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: