Lundens finaste trea

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina trerummare i toppskick i populära HSB-föreningen Lunden i Skövde. Här bor du i ett lugnt område i en stabil förening med låga avgifter, dessutom ingår både el och internet i avgiften!

Lundenvägen 23 A

1 425 000 kr
Snart
Lundenvägen 23 A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum + kök
Boarea:
79 kvm
Månadsavgift:
5 124 kr
Lägenhetsnummer:
35-4041-3-204 / 1101
Våning:
2 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1973

Trerummare i toppskick i populära föreningen Lunden

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare
Victoria Ahlkvist
072-221 92 27 victoria.ahlkvist@hsb.se
Hej!

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hela lägenheten totalrenoverades under år 2021.

Hall

Välkommen in i en fin och praktisk hall. Här finns gott om förvaringsmöjligheter både på hatthylla och i inbyggda garderober. Från hallen når man även den stora klädkammaren. Klinkers på golvet vid entrédörren samt fin ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Tapetserade väggar som ger en ombonad och trivsam känsla.

Kök

Fint kök från Ikea med vita klassiska luckor, vitt kakel och köksbänk i trä. Svart köksfläkt som bryter av snyggt mot den ljusa inredningen. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll, köksfläkt och rostfri kyl- och frys i helskåp. Vitrinskåp med spotlights. Gott om förvaring och arbetsytor. Plats för rejält köksbord vid det stora fönstret. Charmig tapet och samma fina ekparkett som i resten av bostaden.

Vardagsrum

Vardagsrummet med de mörkblå tapeterna, det fina parkettgolvet och det härliga ljusinsläppet ger rummet stor trivselfaktor. Här är ombonat och mysigt. Plats för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen där man kan njuta av sol hela dagen.

Sovrum 1

Sovrummet är harmoniskt med hotellkänsla. Den fina heltäckningsmattan och den behagliga grå färgtonen som både väggarna och den inbyggda garderoben är målad med ger en känsla av lyx. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Sovrum 2

Det andra sovrummet, till vänster om hallen, har fin tapet i en behaglig grön färgton och rummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrum

Badrummet är rymligt och utrustat med vitt kakel på väggarna och gråa stora klinkerplattor på golvet. Stor duschhörna med takdusch och glasväggar. Här finns också WC, kommod med marockanskt handfat, stor rund spegel med belysning och handdukstork. Kombinerad tvätt- och torkmaskin med praktisk arbetsbänk och hyllor.

Balkong

Rymlig balkong med trallgolv som ger en varm känsla. Söderläge ger sol hela dagen.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med hyllsystem som nås från hallen.

Fakta om bostaden

Pris

1 425 000 kr

Adress

Lundenvägen 23 A, 54939 SKÖVDE

Kommun

Skövde

Område

Lunden

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

35-4041-3-204 / 1101

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Boarea / Biarea

79 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 3

Månadsavgift

5 124 kr/mån. inkl. värme, vatten, el, bredband via Tele2 samt grundutbud av tv-kanaler.

Andel i föreningen

0,5107%

Andel av årsavgiften

0,5107%

Indirekt nettoskuldsättning

0 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Föreningens tillgångar överstiger föreningens skulder. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Övrigt

Förråd på samma våningsplan finns och hör till lägenheten.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: