Inbjudande & unik!

Perfekt planerad etta med stort kök och inbjudande planlösning! Här erbjuds en modernt renoverad lägenhet med bra förvaring samt närhet till Resecentrum, Högskolan Väst och centrums utbud.

Österlånggatan 5C

Snart
Österlånggatan 5C
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 rum + kök
Boarea:
39 kvm
Månadsavgift:
3 021 kr
Lägenhetsnummer:
20 / 1002
Våning:
1 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1936

Centralt belägen etta i skuldfri förening, med låg avgift där bredband är inkluderat!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Genomgående fint golv i allrum och kök samt vit liggande träpanel på väggarna med en vitmålad vägg. I taket finns infällda spotlights.

Hall

Direkt när du kommer in välkomnas du av en öppen och ljus bostad. Hallen erbjuder gott om förvaring i de stora skjutdörrsgarderoberna. Till vänster finns även avhängning av ytterkläder. På golvet ligger praktiskt klinker i grått och väggarna är vita.

Kök

Det modernt renoverade köket är rymligt och har goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Inredningen går i vitt med tålig bänkskiva i träimitation och ovan ett stänkskydd i en snygg grönblå färg. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll samt fläkt, ugn, kombinerad kyl/frys och en diskmaskin för extra lyx i vardagen!

Allrum

Tack vare den öppna planlösningen mot köket känns rummet rymligt och öppet. Stora fönsterpartier skänker fint ljus till lägenheten med vackra fönsterbrädor i marmor. Här finns även plats för både säng och soffa om så önskas. Den stora köksön skiljer av från köket och används som en självklar matplats vilket gör rummet lättmöblerat. Fint tegel pryder väggen bakom köksön och här finns även möjlighet att sätta upp en vägghängd tv.

Badrum

Helkaklat badrum i neutrala grå och vita färger från föreningens stamrenovering -92. Här finns utrustning i form av wc, dusch med infällbara duschväggar, handfat med kommod, spegel med inbyggd belysning samt handdukstork.

Fakta om bostaden

Adress

Österlånggatan 5C, 46131 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Centrum

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

20 / 1002

Antal rum

1 rum och kök

Boarea / Biarea

39 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1 av 3. En halv trappa upp

Månadsavgift

3 021 kr/mån. Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

3,03242%

Andel av årsavgiften

2,97%

Indirekt nettoskuldsättning

0 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Föreningen är skuldfri

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

1 129 kr

Hiss

Nej

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: