Lummig trädgård!

Välskött bostadsrättsparhus i två plan, beläget i sydvästligt hörnläge! Uppväxt och grönskande trädgård med flertalet platser att njuta av solen på samt balkong med utsikt mot grönområde. Eget garage med förråd samt parkering på uppfarten!

Paradisvägen 29

Snart
Paradisvägen 29
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 rum
Boarea:
115 kvm
Månadsavgift:
5 950 kr
Lägenhetsnummer:
12 / 1001
Våning:
1,2 av 2
Hiss:
Nej
Byggår:
1991

Bostadsrättsparhus i två plan med uppväxt och välskött trädgård i perfekt hörnläge!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Hall

Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall med möjlighet till förvaring av ytterkläder till vänster samt direkt ingång till tvättstugan. Slitstarkt linoleumgolv samt tapetserade väggar i beige.

Kök

Bostadens kök är ljust och luftigt och har plats för matgrupp vid fönsterna. Inredningen går i ljus kulör med bänkskiva i trä och kaklat stänkskydd. Maskinell utrustning i form av spis med ugn, fläkt, nyare fullstor kyl och frys och nyare diskmaskin. Samma praktiska linoleumgolv som i hallen samt vita väggar.

Vardagsrum

Tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och med utgång till bostadens stenlagda uteplats och den grönskande trädgården. Här möbleras enkelt med soffa och tillhörande möblemang samt större matgrupp. Tapetserade väggar i beige samt fondvägg i mörk trä och parkettgolv.

Badrum 1

Helkaklat, fräscht badrum i grått och vitt med golvvärme. Här finns wc, dusch, handfat med kommod samt hyllor för förvaring.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga som nås direkt från hallen. Utrustning i form av nyare tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt frånluftsvärmepump (sköts av föreningen). Här finns även bra arbetsyta och tvättställ samt hyllor och garderob för förvaring.

ÖVRE PLAN
Allrum

På övre plan möts du av allrummet som är navet och härifrån når du samtliga rum. Härifrån finns även ingång till klädkammaren som har uppgång till vinden.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger till vänster och har utgång till bostadens balkong med tak och härlig utsikt över grönområde. Plats för dubbelsäng samt förvaring i form av garderober. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 2

Sovrum 2 är rymligt och har även det plats för dubbelsäng. Parkettgolv samt vita väggar.

Sovrum 3

Sovrum 3 som idag används som kontor. Tapetserade väggar samt parkettgolv.

Badrum

Fräscht badrum i ljusgrå och vita toner. Kakel och våtrumstapet samt våtrumsmatta. Här finns badkar, wc, handfat med kommod och förvaringsskåp.

Fakta om bostaden

Adress

Paradisvägen 29, 46158 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Källstorp

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

12 / 1001

Antal rum

4 rum, varav 3 sovrum

Boarea / Biarea

115 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 1,2 av 2. Tvåplanslägenhet

Månadsavgift

5 950 kr/mån. inkl. bredband, kabel-TV, garage och parkeringsplats

Andel i föreningen

3,125%

Andel av årsavgiften

3,125%

Indirekt nettoskuldsättning

629 300 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(24 647 000 - 4 509 390) x 0,03125 = 629 300 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2023 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Uteplats

Ja. Balkong på övre plan samt uteplats på både fram- och baksida. Lummig och uppväxt trädgård på fram- och baksida i perfekt hörnläge beläget i sydväst

Parkering

Eget garage samt parkering på uppfarten

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett garage och en parkeringsplats på uppfarten samt ett förråd i samma byggnad som garaget.

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: