Bo på första våning

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga och luftiga trerummare som idag nyttjas som en stor tvårummare. Bostaden är en hörnlägenhet på första våning med stor inglasad balkong. Lägenheten ligger i omtyckta HSB-föreningen Biet i Lidköping. Här bor man i en stabil förening i ett lugnt och centralt område med närhet till matbutiker, shopping och grönområden. Till lägenheten följer en inre fond om ca 5000 kr!

Prostgatan 9A

895 000 kr
Snart
Prostgatan 9A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum + kök
Boarea:
73 kvm
Månadsavgift:
5 436 kr
Lägenhetsnummer:
35-3014-1-47 / 1002
Våning:
1 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1951

Hörnlägenhet med två rum och kök på hela 73 kvm på första våning med inglasad balkong!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Detta är en bostad som förbereds för försäljning och kommer snart ut till salu. Därför kan uppgifter som pris och visningsdatum saknas. Anmäl intresse ovan eller kontakta ansvarig mäklare om du vill anmäla ditt intresse för att få mer information och uppdateringar om denna bostad.
Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare
Victoria Ahlkvist
072-221 92 27 victoria.ahlkvist@hsb.se
Hej!

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

En trea som är omgjord till en tvåa med kök som har en extra stor matplats.

Hall

Du välkomnas in i en fin hall med parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. I hallen finns en hörna för hatthylla och garderob. Här når man även en praktisk klädkammare.

Kök

Stort och härligt kök med två fönster och extra stor plats för matbord eller tv-hörna. Utrustningen består av spis, köksfläkt samt kyl och frys i helskåp. Fint parkettgolv som lades om får några år sedan och ljusa väggar. Fint blått kakel ger en härlig färgklick till allt det ljusa.

Vardagsrum

Vardagsrum med ett extra fönster som ger ett härligt ljusinsläpp från två håll. Här ryms både soffhörna och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen som blir som ett extra rum stora delar av året.

Sovrum

Ljust och harmoniskt sovrum med flera garderober. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Badrum

Badrummet är ljust och fräscht och tack vare att bostaden är en hörnlägenhet så finns även här här ett fönster som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. I badrummet finns WC, handfat, spegelskåp med belysning, dusch, handdukstork samt egen tvättmaskin.

Klädkammare

Stor och praktisk klädkammare som nås från hallen.

Balkong

Stans finaste inglasade balkonger finns helt klart i denna förening. Balkongen är väl tilltagen och här finns stora öppningsbara fönster samt ett fint stort helfönster på ena sidan. Filtmatta på golvet, som är både snyggt och ger extra komfort.

Fakta om bostaden

Pris

895 000 kr

Adress

Prostgatan 9A, 53137 LIDKÖPING

Kommun

Lidköping

Område

Gamla staden

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

35-3014-1-47 / 1002

Antal rum

3 rum och kök, varav 1 sovrum

Boarea / Biarea

73 kvm, föreningens information

Kommentar till area

Ej kontrollmätt. Om boarean är av särskild vikt rekommenderas egen uppmätning

Våning

Våningsplan 1 av 3

Månadsavgift

5 436 kr/mån. inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-TV.

Andel i föreningen

2,1922%

Andel av årsavgiften

2,1922%

Indirekt nettoskuldsättning

153 278 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt

Reparationsfond

5 435 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: