Trevlig trea

Välplanerad trea mitt i stan med närhet till allt och där du har möjlighet att sätta din egna prägel.

Skaraborgsgatan 25A

175 000 kr
Skaraborgsgatan 25A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum
Boarea:
65,5 kvm
Månadsavgift:
5 003 kr
Lägenhetsnummer:
35-3197-1-3 / 1201
Våning:
3 av 4
Hiss:
Nej
Byggår:
1962

Trevlig trea mitt i centrala Skara

Varmt välkommen till denna välplanerade trea mitt i centrala Skara. Här erbjuds en bostad med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel och skapa ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Lägenheten inrymmer ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till mysig balkong. Köket är ljust och fint med gott om förvaring och plats för matbord. Badrum med badkar och möjlighet att sätta in tvättmaskin. Här finns också två fina sovrum i bra storlek och med flera inbyggda garderober.

Här bor du i mitt i centrala Skara med närhet till allt. Skaras mysiga centrum når du precis runt husknuten. Kommunikationer, mataffär och mysiga parker någon minuts promenad bort.

Missa inte chansen på denna möjligheternas bostad. Boka en visning redan idag!

Visning
Måndag 3 juni

Välkommen på bokad visning, du bokar enklast på knappen "Boka visning" nedan.

Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare
Victoria Ahlkvist
072-221 92 27 victoria.ahlkvist@hsb.se
Hej!

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i en rymlig hall. Här hänger man av sig ytterkläder på hatthyllan. Tapetserade väggar och laminat på golvet.

Sovrum 1

Första dörren in till vänster om hallen leder till det första sovrummet som är ett mysigt rum med tapetserade väggar och parkettgolv. Gott om förvaring i inbyggda garderober.

Kök

Köket består av stilren vit inredning och vitt kakel. Här finns en spis, köksfläkt samt kyl och frys. Stor plats för matbord vid fönstret. Från köksfönstret ser man Skara domkyrka skymta mellan hustaken.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med fint parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen med utsikt över Skaras centrum.

Sovrum 2

Från vardagsrummet nås det andra sovrummet som passar perfekt som matsal, kontor eller gästrum om så önskas. Här är väggarna vita och på golvet ligger ett parkettgolv. Inbyggda garderober även här.

Badrum

Första dörren till vänster från hallen leder till badrummet. Badrummet är utrustat med WC, handfat och badkar. Kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet.

Fakta om bostaden

Pris

175 000 kr

Adress

Skaraborgsgatan 25A, 53230 SKARA

Kommun

Skara

Område

Skara centrum

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

35-3197-1-3 / 1201

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Boarea / Biarea

65,5 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 3 av 4

Månadsavgift

5 003 kr/mån. Inklusive värme, vatten, renhållning, bredband, telefoni tv, bostadsrättstillägg.

Andel i föreningen

3,35033%

Andel av årsavgiften

3,3503%

Indirekt nettoskuldsättning

172 218 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt

Reparationsfond

3 260 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: