Hörnläge & balkong!

Inbjudande och fin gaveltvåa i Götalunden med inglasad balkong och närhet till Resecentrum och gångavstånd till stadskärnan och Högskolan Väst!

Skrällebergsvägen 14A

Skrällebergsvägen 14A
Typ:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 rum + kök
Boarea:
53 kvm
Månadsavgift:
5 225 kr
Lägenhetsnummer:
4 / 1102
Våning:
2 av 3
Hiss:
Nej
Byggår:
1948

Inglasad balkong, fantastiskt ljusinsläpp och tilltalande planlösning!

Intresserad av bostaden?

Anmäl intresse på knappen nedan så meddelar vi dig när det går att boka visning.

Olivia Wilson
Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
072-205 36 93 olivia.wilson@hsb.se
Hej!

I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående fina ytskikt där väggar i kök, vardagsrum och sovrum har målats om. Även samtliga innerdörrar har målats om. Bostaden har även utrustats med nya eluttag i kök, vardagsrum, sovrum samt till badrum och balkong.

Hall

Välkomnande hall som ger dig en god överblick över bostadens planlösning. Avhängning av ytterkläder direkt till höger samt ytterligare förvaring i rymlig, inbyggd garderob. På golvet ligger ett fint laminatgolv och väggarna är ljusa.

Kök

Bostadens kök är praktiskt med gott om förvaring i skåp och lådor samt med plats för matbord. Skåpinredningen går i vitt och här finns maskinell utrustning i form av spis med ugn samt fläkt, kombinerad kyl/frys samt en diskmaskin för att underlätta i vardagen. Köket är ljust och luftigt tack vare öppningen mot vardagsrummet. Vita väggar och laminatgolv. Obs. att torktumlaren i köket inte ingår.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är inbjudande och det fina burspråket skänker ljus och tillför det lilla extra i rummet. Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen som tack vare bostadens gavelläge har fönster åt tre håll. Balkongen blir en förlängning av bostaden och här kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll! På golvet ligger en fin parkett och väggarna är målade i en grå ton.

Sovrum

Rogivande sovrum med praktisk klädkammare. Väggarna är målade i mörkgrön färg samt med fin stuckatur i taket och på golvet ligger ett fint laminatgolv.

Badrum

Fräscht badrum i stilrena färger med kaklade väggar i vitt och våtrumsmatta i grått. Här finner du utrustning i form av badkar, handfat och spegelskåp med belysning, wc samt ett extra spegelskåp.

Fakta om bostaden

Adress

Skrällebergsvägen 14A, 46140 Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Område

Götalunden

Typ

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

4 / 1102

Antal rum

2 rum och kök

Boarea / Biarea

53 kvm, föreningens information

Våning

Våningsplan 2 av 3

Månadsavgift

5 225 kr/mån. Inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,89396%

Andel av årsavgiften

0,89396%

Indirekt nettoskuldsättning

218 636 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

(26 391 636 - 1 934 625) x 0,0089396 = 218 636 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning 2022 och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt

Reparationsfond

4 249 kr

Hiss

Nej

Balkong

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd