Radhus i ett plan

Nu finns möjlighet att förvärva detta mysiga och lättskötta radhus i ett plan i populära HSB-föreningen Stenelid i Södra Ryd i Skövde. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i en välskött förening. Insynsskyddad trädgård på husets baksida som vetter mot skogsområde. Garage ingår.

Stenelidsvägen 73

650 000 kr
Stenelidsvägen 73
Typ:
Radhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal rum:
3 rum + kök
Boarea:
77,5 kvm
Månadsavgift:
6 634 kr
Lägenhetsnummer:
55 / 1001
Byggår:
1985-1989

Lättskött radhus i ett plan med mysig trädgård

Visning
Tisdag 13 augusti

Välkommen på bokad visning, du bokar enklast på knappen "Boka visning" nedan.

Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare
Victoria Ahlkvist
072-221 92 27 victoria.ahlkvist@hsb.se
Hej!

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Bilder
Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och rymlig hall med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Här finns plats för avhägning av ytterkläder på hatthylla.

Kök

Direkt in till höger från hallen når vi det ljusa köket med stora fönsterpartier ut mot gatan. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Här ryms stort matbord vid fönstren. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, spishäll, ugn samt diskmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och här finns plats både för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Parkettgolv och tapetserade väggar. Härligt ljusinsläpp till rummet från fönsterparti och utgång till den insynsskyddade uteplatsen på husets baksida.

Sovrum 1

Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Från sovrummet når man den stora och praktiska klädkammaren.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Även från detta sovrum nås den stora och praktiska klädkammaren. Tapet och plastmatta på golvet.

Badrum

Ljust badrum med våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Här finns WC, handfat, badrumsskåp med belysning samt dusch. Öppning mellan badrum och tvättstuga.

Tvättstuga

Tvättstuga med våtrumsmatta på golvet och tapetserade väggar. Här finns tvättmaskin, torkskåp samt gott om förvaring och en praktisk arbetsbänk med tvättho.

Klädkammare

Praktisk klädkammare som nås från de båda sovrummen. Här finns hyllor och klädstänger samt garderober och städskåp.

Fakta om bostaden

Pris

650 000 kr

Adress

Stenelidsvägen 73, 54965 SKÖVDE

Kommun

Skövde

Område

Södra Ryd

Typ

Radhus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer

55 / 1001

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Boarea / Biarea

77,5 kvm, föreningens information

Kommentar till area

Ej kontrollmätt, om boarean är av vikt rekommenderas egen uppmätning.

Månadsavgift

6 634 kr/mån. ink. värme, vatten, sophämtning, kabel-tv, bostadsrättstillägg och garageplats.

Andel i föreningen

0,6957%

Andel av årsavgiften

0,6957%

Indirekt nettoskuldsättning

232 956 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen; dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt

Uteplats

Ja. Fina uteplatser både på husets framsida och baksida.

Parkering

Garageplats ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Boendekalkyl
kr
iOm du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst innan skatt så måste du enligt amorteringskravet amortera ytterligare 1 procentenhet utöver övriga krav på amortering.
kr
iDin kontantinsats är pengarna du betalar utöver ditt bolån. Bankerna kräver att hushållet har minst 15 % av bostadens pris i egen kontantinsats men det finns ingen övre gräns på hur stor kontantinsats du får ha. Bankerna gör en bedömning av hushållets betalningsförmåga.
kr
iAmortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis. Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst:

Bolån som utgör mindre än 50 % av bostadens värde - 0 % i amortering.

Bolån mellan 50‑70 % av bostadens värde - 1 % i amortering.

Bolån som utgör mer än 70 % av bostadens värde - 2 % i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1 % per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.
%
iVälj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank. Tips: Testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.
%
iDriftkostnaden är individuell och baseras på säljarens driftkostnad i snitt per månad. Obs. att driftkostnaden kan komma att justeras beroende av dina individuella avtal och förbrukning.
kr
Du behöver ta ett lån på:
Din uppskattade månadsutgift blir:
Sammanfattning av månadsutgift:
Driftkostnad:
Ränta:
Ränteavdrag: iRänteavdraget är idag 30%. Det innebär att staten betalar tillbaka 30% av dina räntekostnader på deklarationen. Har du räntekostnader på över 100 000 kr per år är avdraget 21% på överskjutande del. Detta görs en gång per år om du inte väljer att jämka dem.
Amortering: