Förbered din bostad inför visning

Förbered din bostad inför visning

En framgångsrik visning är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Förbered ditt hem noggrant och skapa en inbjudande atmosfär där potentiella köpare känner sig hemma. Här är några enkla steg och viktiga överväganden för att vägleda dig genom processen inför din försäljning.

Innan det är dags för visning är en noggrann städning och organisering en bra start för ett rent och inbjudande intryck. Investera i att åtgärda eventuella småreparationer och överväg att fräscha upp rummen med en ljus och neutral färgpalett. Detta kommer att ge ditt hem ett fräscht och inbjudande utseende. Även saker som lösa handtag eller trasiga lister är bra att fixa för en bättre helhetskänsla.

Om du ska sälja en bostad med uteplats bör du även fokusera på entrén och trädgården för att skapa ett välkomnande första intryck. En prydlig och välskött entré samt växter eller blommor kan göra stor skillnad. Fina blommor i en vas, färska örter i köket och gröna växter är även detaljer som ger liv åt rummen inomhus.

En annan sak som är viktig är att avlägsna personliga föremål för att ge köparen möjligheten att föreställa sig sitt eget liv i hemmet. Under visningen finns mäklaren sedan tillgänglig för att svara på frågor, belysa hemmets unika fördelar och se till att alla viktiga dokument finns tillgängliga. En väl förberedd visning är av stor vikt för att göra ett gott intryck och attrahera köpare till din bostad.

För dig som ska sälja

Lägenhet, villa, gård eller fritidshus? Vi förmedlar alla typer av bostäder!

HSB Mäklartjänst i Norra Götaland är en fastighetsmäklare som förmedlar alla typer av bostäder där trygghet och omtanke är en ledstjärna. Våra engagerade mäklare har många års erfarenhet från några av Sveriges största mäklarkedjor och är alltid redo att överträffa dina förväntningar. Vi förstår att varje bostadsaffär är unik och strävar alltid efter att tillgodose dina önskemål och skapa en skräddarsydd upplevelse som matchar dina specifika förutsättningar. Oavsett vilken typ av bostad du planerar att sälja kan du lita på att HSB Mäklartjänst har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra din bostadsaffär lyckad.

HSB-medlem? Få rabatt när du säljer din bostadsrätt med oss!

Vi vill ge tillbaka till våra medlemmar och därför erbjuder vi dig som är HSB-medlem ett förmånligt pris när du säljer din bostadsrätt med oss. Vill du veta mer om denna förmån, är du välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss
För dig som ska sälja