Charlotta Melin
Fastighetsmäklare

Charlotta Melin

Betyg
4,8/5
Jag brinner för att få nöjda kunder och är känd för mitt engagemang och flexibilitet för att lyckas med detta. Jag gillar även den kreativa processen att få till en bra beskrivning av din bostad med fantastiska bilder. Detta tillsammans med min förhandlingsförmåga att få ihop affärer med både nöjda säljare och köpare har varit ett vinnande koncept.

2013 började jag min karriär som fastighetsmäklare och med min erfarenhet kan jag tryggt hjälpa dig genom försäljningsprocessen av din bostad. Jag har jobbat i både Stockholm och Göteborg vilket har gett mig en unik erfarenhet av olika marknader. Jag kunde inte vara gladare för att nu arbeta hos HSB Mäklartjänst med fokus på en trygg förmedlingsprocess och med ett starkt varumärke i ryggen.

Jag började min karriär med att sälja bostadsrätter men gick över till att bli villamäklare vilket kräver en stor kunskap om det byggnadstekniska. Med utgångspunkt från Trollhättan förmedlar jag nu både villor och bostadsrätter här men även i Uddevalla med omnejd. Tveka inte att höra av dig för en lyckad bostadsaffär!
Aktuella försäljningar
Sålda referenser

Slutpris

1 200 000 kr
Uddevalla, Herrestad
Loftvägen 50
2 rum 63,4 kvm

Slutpris

1 310 000 kr
Uddevalla, Herrestad
Loftvägen 98
3 rum 74,9 kvm

Slutpris

2 600 000 kr
Uddevalla, Centrum
Södertullsgatan 11A
3 rum 92,5 kvm
Vill du veta vad din bostad är värd?

Boka en värdering med Charlotta

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig för att boka en tid för ett förutsättningslöst möte. Oavsett om du går i säljtankar eller önskar en muntlig värdering av din bostad, hjälper jag dig. Det är självklart kostnadsfritt och du kan även få tillgång till vår tjänst Ditt bostadsvärde.

Välj
* Obligatorisk information
** Ett av fälten behöver fyllas i