Victoria Ahlkvist
Fastighetsmäklare

Victoria Ahlkvist

Betyg
4,8/5
Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

HSB Mäklartjänst står för allt det som jag tycker är viktigt i en bostadsaffär. Här får jag som fastighetsmäklare de bästa förutsättningarna för att kunna skapa en trygg förmedlingsprocess som är anpassad utifrån dina önskemål och behov. Dessutom med ett starkt och välkänt varumärke i ryggen.

Jag förmedlar alla typer av bostäder i Skövde, Skara och Lidköping med omnejd. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring hur vi på bästa sätt kan få din bostadsdröm uppfylld. Hoppas vi hörs!

Mina referenser

säljare på Karl Dahlins väg 30
”Noggrann, tydlig och kunnig som mäklare, kan varmt rekommendera aktuell mäklare.”
säljare på Västergatan 24
”Victoria var kompetent, ambitiös, proaktiv och tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Hon var lätt att ha att göra med i flera kanaler (möten, telefon, mess, mejl) och bidrog med avgörande bedömningar i slutskedet vilket ledde till en smidig och bra affär trots en svår bostadsmarknad.”
säljare på Lundenvägen 15B
”Fantastiskt duktig är Victoria! Sjukt grymt nöjd med hennes insats och hennes samarbete. Priset blev högre än hennes värdering.”
säljare på Folkungagatan 20C
”Mäklarens insats var mycket väl godkänt. Hennes engagemang och vilja att få sålt min bostadsrätt var över förväntan och jag är mycket nöjd med att ha anlitat henne”
säljare på Hjovägen 6
”Mycket kompetent och framför allt en hög social kompetens. Ihop med stylist gjorde de ett kanonjobb”
säljare på Lars Olofs gata 3C
”Mäklare i toppklass!”
säljare på Havstenavägen 40
”Lättsam att ha att göra med. Att sälja lägenheten blev en betydligt lättare process än vad jag trott. Lyssnade in och vägde in mina tankar och funderingar vid försäljningen.”
säljare på Backgården 5
”Victoria skötte sitt mäklaruppdrag utmärkt. Då vi sålt och köpt en hel del fastigheter var våra förväntningar på mäklaren relativt låga. vi kan väl säga att Victoria återställde förtroendet på att det finns professionella yrkesmän inom er kår. Hon utmärkte sig med sin noggrannhet gällande att informera sig om objektet samt hennes återkoppling till oss som säljare var exempellöst utmärkt.”
Omdömen och betyg från Hittamäklare.se
Aktuella försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?

Boka en värdering med Victoria

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig för att boka en tid för ett förutsättningslöst möte. Oavsett om du går i säljtankar eller önskar en muntlig värdering av din bostad, hjälper jag dig. Det är självklart kostnadsfritt och du kan även få tillgång till vår tjänst Ditt bostadsvärde.

Välj
* Obligatorisk information
** Ett av fälten behöver fyllas i