Sofia Adolfsson
Fastighetsmäklare/Föräldraledig

Sofia Adolfsson

Cert. nyproduktion
Betyg
4,9/5
Att få vägleda kunder genom en av deras största affär i livet är väldigt inspirerande och målet är att alla kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda. Att vara en lyhörd mäklare, noggrann i varje del av försäljningen och att utgå från kundens behov är väldigt viktigt för mig. Med hjälp av min erfarenhet, mitt engagemang och ett tryggt varumärke kan jag se till att vi tillsammans genomför en smidig, trygg och lyckad bostadsaffär.

Sedan 2012 har jag varit verksam fastighetsmäklare i Trollhättan med omnejd på en av Sveriges största mäklarkedjor. Med över 10 års erfarenhet i branschen och med ett brinnande intresse för bostadsförsäljningar känns det spännande och utvecklande att ha fått ta nästa steg och vara med och forma en mäklartjänst från grunden.

Vill du ha en värdering av din bostad eller går du i tankar om att byta bostad? Hör gärna av dig så berättar jag mer hur vi kan skräddarsy just din bostadsförsäljning.

Mina referenser

Säljare på Hjortmossegatan 98
”Sofia var från början väldigt professionell, upplysande och tillmötesgående. Kommer definitivt rekommendera henne.”
Säljare på Pomonavägen 16B
”Sofia skapar förtroende, och hon är engagerad, lyhörd och har ett gott bemötande! Vi kan varmt rekommendera Sofia som mäklare!”
Säljare på Hjortmossegatan 96
”Jag har sålt två bostadsrätter via Sofia och varit supernöjd båda gångerna. Hon är lyhörd och uppdaterat mig under hela försäljning. Rekommenderar Sofia starkt om ni vill sälja er bostad.”
Säljare på Kungsgatan 14B
”Helnöjd med Sofia som varit trevlig, proffsig och lyhörd. Svårt att tänka mig någon annan mäklare vid framtida försäljningar.”
Säljare på Drottninggatan 59
”Sofia är ödmjuk, lyhörd och tillmötesgående. Enkel att samarbeta med och framförallt genuin i sitt arbete med både säljare och köpare. Rekommenderar varmt ett samarbete med Sofia.”
Säljare Kungsgatan 16B
”Sofia är en väldigt duktig, engagerad mäklare som gör allt för att du ska få ut så mycket som möjligt. Ordningsam, kommunikativ och allt gick väldigt smidigt.”
Säljare på Stridsbergsgatan 4A
”Lyhörd och engagerad! Köpte och sålde min lägenhet via Sofia Adolfsson. Supernöjd!”
Säljare på Gryningsvägen 107
”Vi är jättenöjda med vår mäklare Sofia som är mycket trevlig, kunnig och saklig i alla frågor.”
Omdömen och betyg från Hittamäklare.se
Sålda referenser

Slutpris

870 000 kr
Trollhättan, Hjortmossen
Hjortmossegatan 120
2 rum 54 kvm

Slutpris

1 025 000 kr
Uddevalla, Håljuteberget
Fyrmästaregatan 18A
2 rum 53 kvm

Slutpris

375 000 kr
Vänersborg, Mariero
Marierovägen 10
1 rum 42,5 kvm

Slutpris

790 000 kr
Trollhättan, Hjortmossen
Hjortmossegatan 100
1 rum 39,5 kvm
Vill du veta vad din bostad är värd?

Boka en värdering med Sofia

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig för att boka en tid för ett förutsättningslöst möte. Oavsett om du går i säljtankar eller önskar en muntlig värdering av din bostad, hjälper jag dig. Det är självklart kostnadsfritt och du kan även få tillgång till vår tjänst Ditt bostadsvärde.

Välj
* Obligatorisk information
** Ett av fälten behöver fyllas i